Landsdækkende service samt reparation af vandværk


Er det blevet tid til service på jeres vandværk, eller leder du efter en kompetent leverandør, der tilbyder reparation af vandværk eller dele af vandværket? Fr. Dahlgaard tilbyder en grundig og detaljeret serviceeftersynsaftale, der indeholder service, reparation og vedligeholdelse.

Om det drejer sig om rengøring, udskiftning af filtre eller en anden form for service på jeres vandværk – så står vi klar til at hjælpe dig. Derudover udarbejder vi også gerne en tilstandsrapport på dit anlæg.

Vi oplever tit spørgsmål som:

  • “Hvornår skal iltningstårnet renses?”
  • “Er der olie på kompressoren?”
  • “Trænger pumpen til at blive renset?”

Og alt dette – samt mere til – kan vi hjælpe dig med, så du ikke selv behøver bekymre dig om at få løst problemerne. Vi tager os af alle udbedringer, store som små.

Lige nu har vi omkring 120 løbende servicebesøg i løbet af året, der fordeler sig ud på en stor andel af vores kunder. Ønsker du at være en af dem?

Hvad koster service på vandværk?

Prisen for reparationen/renoveringen vil være afhængig af opgaven og vandværkets størrelse. Men typisk ligger priserne på mellem: kr. 4.000 – 5.000 kroner.

Kontakt os og få en god serviceaftale.

Hvordan fungerer service på vandværk?

Vi har udarbejdet en standard serviceeftersynsaftale, som mere end 200 vandværker benytter sig af.

Men der er også mulighed for at få udarbejdet en specifik aftale efter dine individuelle behov, hvor vi typisk aftaler et halv- eller helårligt servicebesøg. Du vil altid blive kontaktet før servicebesøget, så vi både kan aftale tid og eventuelt ekstra arbejde.

Under servicebesøget

Under servicebesøget vil montøren udføre den aftalte service fra servicejournalen. Det eventuelle ekstra arbejde kan også her aftales direkte med montøren.

Der vil under besøget blive noteret eventuelle mangler og forslag til forbedringer ned, så du efterfølgende kan tage stilling til, om det er noget, du ønsker udført.

Efter servicebesøget

Når vi er færdige med servicebesøget, vil du blive kontaktet, hvis vi mener, der er brug for større reparationer. Så giver vi en tilbuds-/overslagspris på den reparation af jeres vandværk, der er nødvendig og aftalt. Vi udfører kun arbejde efter aftale.

Ønsker du at høre mere?

Har du nogen spørgsmål til vores aftale om service på vandværk, eller ønsker du at få lavet en til dit vandværk? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Fr. Dahlgaard A/S

Spånnebæk 3B
4300 Holbæk

Tlf: + 45 5943 0230

Email: post@dahlgaard.dk